Για τηλεφωνικές παραγγελίες:  210-9650259
ΠΡΟΪΟΝΤΑ

No products in the cart.

Πληρωμές / Επιστροφές

Πληρωμές / Επιστροφές

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Η εταιρεία Kliomed μπορεί να σας αποστείλει προϊόντα δωρεάν εντός Αττικής με παραγγελία από 50 ευρώ. Η μεταφορά και τοποθέτηση ορισμένων προϊόντων (κρεβάτια, αναπνευστικές συσκευές, cpm) είναι χωρίς χρέωση. Εκτός Αττικής, η παράδοση των προϊόντων γίνεται με συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρεία και τα μεταφορικά επιβαρύνουν τον καταναλωτή. 

 

Η πληρωμή των προϊόντων μπορεί να γίνει με κάποιον από τους ακόλουθους τρόπους:

Α. ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας τη στιγμή της παράδοσής της σε εσάς στον διανομέα (courier). Η πληρωμή γίνεται με μετρητά. Δεν χρειάζεται πιστωτική κάρτα. Iσχύει για όλες τις αγορές ανεξαρτήτως ποσού.

Β. ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΚΑΡΤΑ 

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε πληρωμές με όλες τις πιστωτικές, χρεωστικές ή προπληρωμένες κάρτες.

Γ. ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK:

ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 0026.0608.50.0200334633

IBAN: GR3502606080000500200334633

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ: KLIOMED IKE

ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ

Είναι δυνατόν να ακυρωθεί μία παραγγελία χωρίς καμία επιβάρυνση εφόσον δεν έχει ήδη ολοκληρωθεί η αποστολή των προϊόντων. Σε αυτήν την περίπτωση πρέπει να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά μέσα στις επόμενες 5 εργάσιμες ώρες του φυσικού καταστήματος από την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Στην προσπάθεια να ικανοποιήσουμε τις προσδοκίες των πελατών μας στα προϊόντα που επιλέγουν από το kliomed.gr προσφέρουμε την δυνατότητα επιστροφής σε όλα τα προϊόντα, για την ανταλλαγή ή την πλήρη επιστροφή χρημάτων μέσα σε 5 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα παράδοσης των προϊόντων με βάση τα έγραφα παραλαβής, με την προϋπόθεση ότι αυτά τηρούν τους πιο κάτω όρους.

Οι πιο κάτω όροι πρέπει να πληρούνται για την επιστροφή των προϊόντων στο kliomed.gr :

  • Η αίτηση επιστροφής ανταλλαγής να μην υπερβαίνει τις 5 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παράδοσης με βάση τα έγραφα παραλαβής και η παραλαβή της επιστροφής σας από το κατάστημά μας σε χρονικό διάστημα όχι μεγαλύτερο των 10 εργάσιμων ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας σας.

Όλες οι επιστροφές και ανταλλαγές πρέπει να λαμβάνονται στην αρχική κατάσταση που παραλάβατε το προϊόν.

  • Σε περίπτωση λάθους της εταιρείας μας, η επιστροφή γίνεται δεκτή εφόσον μας ειδοποιήσετε σε χρονικό διάστημα όχι μεγαλύτερο των 5 εργάσιμων ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας σας και παραλάβουμε την επιστροφή σας σε χρονικό διάστημα όχι μεγαλύτερο των 10 εργάσιμων ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας σας (εφόσον φυσικά έχει προηγηθεί συννενόηση). Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής.
  • Σε περίπτωση που δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων και με τα έξοδα αποστολής επιβαρύνεται αποκλειστικά ο πελάτης.
  • Εάν το προϊόν είναι ελαττωματικό και ισχύει η εγγύηση της εταιρίας γίνεται αντικατάσταση ή επισκευή σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  • Εάν τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την αναγραφόμενη ημερομηνία λήξης σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  • Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 20 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από εμάς.
  • Για τις επιστροφές είναι απαραίτητη η απόδειξη λιανικής. Σε περίπτωση έκδοσης τιμολογίου πρέπει η επιστροφή να γίνεται με δελτίο αποστολής.
  • Πριν την επιστροφή του προϊόντος θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας [email protected] ή στο τηλέφωνο2109650259

 Αν το προϊόν τηρεί τα παραπάνω κριτήρια, μπορείτε ελεύθερα να το αποστείλετε πίσω σε εμάς για αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων. Σε αντίθετη περίπτωση διατηρούμε το δικαίωμα να μη δεχτούμε την επιστροφή.

Για την επιστροφή των χρημάτων σας πρέπει να μας δηλώσετε το λογαριασμό στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση. Εάν η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα πρέπει να ακυρωθεί η συναλλαγή.

Παρακαλώ να θυμάστε ότι μπορούμε να προχωρήσουμε στην επιστροφή των χρημάτων, αν τα επιστρεφόμενα προϊόντα πληρούν όλους τους παραπάνω όρους και είναι κατάλληλα προς πώληση κατάσταση.

Η επιστροφή ενός μη ελαττωματικού προϊόντος και η επιστροφή χρημάτων στον πελάτη, τα έξοδα αρχικής αποστολής βαραίνουν τον πελάτη και αφαιρούνται από το ποσό προς επιστροφή.

Για επιστροφή μη λανθασμένου, μη κατεστραμμένου ή γενικότερα μη ελαττωματικού προϊόντος με σκοπό την επιστροφή των χρημάτων, ο πελάτης αναλαμβάνει τα έξοδα αποστολής της επιστροφής.

Ο πελάτης έχει πάντα την ευθύνη της αποστολής πίσω στα γραφεία μας του προϊόντος, καθώς ως παραλήπτης δεν είναι δυνατό η kliomed.gr να κάνει αναζήτηση του πακέτου σας σε οποιαδήποτε ταχυδρομική/μεταφορική. Σε περίπτωση που παραλάβουμε μία επιστροφή και δεν ισχύουν οι προϋποθέσεις επιστροφής, το προϊόν δε θα γίνεται δεκτό. Θα επιστρέφεται στον πελάτη και τα έξοδα μεταφοράς θα βαραίνουν τον πελάτη.

Αντικατάσταση: Η εταιρεία μας θα κάνει το καλύτερο δυνατό για να σας αντικαταστήσει το προϊόν που μας επιστρέψατε είτε το προϊόν αυτό κριθεί ελαττωματικό (ίδιος κωδικός, δυνατότητα αλλαγής μεγέθους ή χρώματος), είτε σας έχει αποσταλεί λάθος κωδικός, είτε το μέγεθος δεν είναι κατάλληλο για εσάς. Για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας, προτείνουμε, εντός 2-3 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής, να μας ενημερώσετε είτε τηλεφωνικά (210-9650259), είτε μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για την επιθυμία αντικατάστασής του. Σε περίπτωση που δεν είναι εφικτή η αντικατάσταση λόγω μη διαθεσιμότητας του ζητούμενου προϊόντος, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας προσφέροντάς σας εναλλακτικές λύσεις.

 

Επιστροφή χρημάτων: Η επιστροφή χρημάτων πραγματοποιείται κατόπιν συνεννόησης και εφόσον εξετασθούν οι εκάστοτε συνθήκες. Εναλλακτικά, υπάρχει η δυνατότητα πίστωσης, την οποία μπορεί ο πελάτης να εξαργυρώσει εντός ενός έτους.

Η επιστροφή χρημάτων δεν πραγματοποιείται στην περίπτωση ενοικίασης προϊόντος . Η τιμή είναι μη επιστρέψιμη λόγω αποστείρωσης και μεταφοράς από το προσωπικό. Ελάχιστη ενοικίαση: 1 μήνας.

top
X